Sitemap
 

Domaine Beauthorey

[2021] Touraine, Canaille, Clos Roussely

 

 Egen import

 

 

 

Certifikation:


Under konvertering

Druesorter:

100% Gamay, 40 år gamle stokke

Produktion:

Udbytte: 35 hl/ha, klassisk maceration, 65 mg/l total svovl

   

Smagning:

Tør. Typiske røde bær og sort peber plus læder og jordbund, rigtig dejlig og frugtig, levende tannin, men meget let at drikke, både med typicitet og karakter. Du vil elske den!

Om producenten:

Clos Roussely ejes og ledes af Vincent Roussely. Det blev skabt af hans oldefar i 1917, og han overtog det selv som 25-årig i 2001 efter at have arbejdet i Australien for Hardys. Det ligger i den lille landsby Angé, der med sine 800 indbyggere ligger ved floden Cher nær Chenonceaux, som er et af de mest kendte slotte i Loire-området. Det omfatter 22 hektar, hvoraf de otte er fra Vincents oldefars tid og de øvrige femten senere er kommet til.
Vincent er ung og dynamisk i en ret business-orienteret forstand. Det vil sige, der er ikke noget laid back free style over ham. Der skal være styr på tingene, og der skal sælges noget vin. Men samtidig er han altså en meget flink mand, der brænder for at vise sine marker frem. Især le clos. "clos" betyder, at det et seperat stykke land, en indhegning, og det er således ikke blandet sammen med andre besiddelser. Ud over markerne fremviser han selvfølgelig også gerne domænets egen kalkhule, hvor vinen laves og lagres.

På billederne ses byen Angé med Le clos Roussely og Vincent Roussely på det andet

 

Nyhed
Pň lager (Levering: 5 dage)
Lagerstatus: 67 stk.
95,00 DKK
[2021] Touraine, Canaille, Clos Roussely
Vinimperiet | CVR: 21032247 | UndervŠrket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers C - Danmark | Tlf.: +45 28 69 68 28 | vin@vinimperiet.dk