Vinimperiet har fundet et væld af nye vine. Du kan se dem alle her:
Det er bl.a. en sauvignon blanc fra Loire:
og prisen, kr. 93,-, er vanvittig i forhold til kvaliteten. Skal prøves!
Drik den f.eks. til en pizza med skaldyrsfyld, rejer, muslinger, kammuslinger, et kæmpeskud paprika og lige et til, lidt større for at være på den sikre side, måske en chili.
En rød elegantier nede fra Middelhavet:
79 kroner for en kølig sydfransker med masser af friske bær og peber. Det hele er ordnet perfekt og sidder, hvor det skal.
Det kan da godt drikkes til rødt kød med svampe, eller med skaloteløg, eller uden kød med ristede rodfrugter, eller måske et kaninben...
En levende rødvin fra Middelhavet til danske livsnydere:
90 kroner for en tur på landet. Kødfuld med jordbær, ribs, lidt lakrids
Drikkes til rødt kød, måske et krondyr, en flaske på bordet og en flaske i stegeposen med rosmarin, er det for plebejerisk? Så prøv med et diskret andebryst.
|