|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[2018] IGP du Tarn et Garonne, Le Petit, Dom. de Lafage
|
|
Certifikation:
|
Biodynamisk
|
Druesorter:
|
60% gamay, 40% syrah, ca. 40 år gamle på ler og sandsten
|
Produktion:
|
Afstilkning, kold-macération før gæring, der starter spontant på naturgær, modnet 8 mdr. på fade, udbytte: 45 hl/ha, svovl tilsat: 15 mg/l
|
|
|
Smagning:
|
Masser af frugt med jordbær, peber, læder, god intensitet, lige ud af landevejen, mere syre end tannin, ekstrem frisk og oplivende!
|
Mere om producent og vin:
|
Houlbergs Blog maj 2020
|
På lager (Levering: 6 dage) Lagerstatus: 15 stk. 110,00 DKK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|